Website voorbeeld: Woet Bosgrond BV

WOET Bosgrond BV is gespecialiseerd is in aan- en verkoop van bos- en natuurgebieden voor de particuliere markt. Deze website laat alle bospercelen die in de verkoop zijn zien aan de bezoeker. Daarnaast bevat de website aanvullende informatie over het aankopen en beheren van bosgrond.

Voor het beheren van het aanbod van de bosgronden hebben we voor het CMS een maatwerk extensie gebouwd. De bosgronden worden ook weergegeven op een Google Maps kaart.

Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt binnen het CMS beheerd en verzonden. Ook deze website is responsive en is dus goed te gebruiken op allerlei schermen, van smartphone tot desktop. Inxpact heeft ook de template voor deze site vormgegeven.

De klant over Inxpact:

De vernieuwing van de website had veel voeten in aarde. De 10 jaar oude versie van WOET Bosgrond had INXPACT zelf gemaakt met de input van mij. Het prettige in het begin was dat hij zowel kon helpen met de techniek, het ontwerp als de marketing. Daarmee konden we snel het bedrijf ontwikkelen via de website. Enkele jaren geleden hebben we de website grondig herzien met een professionele copywriter en fotograaf. Door een gezonde discussie tussen alle betrokkenen staat er nu een website waar we allemaal trots op zijn. De sfeer brengt de website dicht bij onze klant(groepen) en dat heeft 3x zoveel gebruikers opgeleverd!

Joris Vermaesen - WOET Bosgrond BV