bosgrond

WOET Bosgrond BV is gespecialiseerd is in aan- en verkoop van bos- en natuurgebieden voor de particuliere markt. Deze website laat alle bospercelen die in de verkoop zijn zien aan de bezoeker. Daarnaast bevat de website aanvullende informatie over het aankopen en beheren van bosgrond.

Voor het beheren van het aanbod van de bosgronden hebben we voor het CMS een maatwerk extensie gebouwd. De bosgronden worden ook weergegeven op een Google Maps kaart.

Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt binnen het CMS beheerd en verzonden. Ook deze website is responsive en is dus goed te gebruiken op allerlei schermen, van smartphone tot desktop. Inxpact heeft ook de template voor deze site vormgegeven.

http://www.bosgrond.nl 

Referentie van Joris Vermeassen:

Enkele jaren geleden trof ik Jip Jonker van INXPACT. Ik was op zoek naar een bedrijf dat mijn website interactive kon maken. Dat wil zeggen dat de site goed leesbaar is op computer, tablet en telefoon. Echter was ik uiterst verwend met een zeer goede huisstijlontwerper en websitebouwer. Door mijn verhuizing naar Zwolle was het contact met mijn relaties in Utrecht en Tilburg niet meer handig. 

Kort samengevat is hij thuis in zowel techniek, grafisch ontwerp en marketing en die combi zie je maar weinig verenigt in 1 persoon/bedrijf. Hij denkt mee en zegt niet gauw dat het niet kan als je heel specifiek aangeeft hoe je iets persé wilt hebben. 

Na de eerste klusjes aan Jip te gunnen merkte ik al gauw dat Jip een meedenker is. Zijn basis vaardigheid is natuurlijk een technisch goed functionerende website. Dat had ik al getoetst via allerlei beoordelingssite zoals https://gtmetrix.com en https://validator.w3.org/. Zijn websites scoren gewoon goed. Dat wil zeggen dat het netjes geprogrammeerd is en dat het goed geaccepteerd wordt door verschillende browsers, platforms en zoekmachines. Een technische uitdaging gaat hij niet uit de weg. Hij heeft voor mijn site een kaartinterface gebouwd die alle mogelijke kanten op werkt. Indien ik hem uitdaagde het toch anders te laten werken had hij het in een handomdraai voor elkaar. Qua beheer neemt hij alles van je over en heb je daar geen omkijken naar. Bijvoorbeeld: onderhoud web-adressen, datahostingen uitvoeren updates. 

Daarnaast is Jip een ontwerper. Elke maand krijg ik complimenten over de site. Rust, overzicht en functionaliteit worden vaak genoemd in combinatie met de inhoud.

Tenslotte denkt Jip mee over acquisitie. Welke advertentiemogelijkheden bieden het web? Welke zijn effectief? Waar zit jouw markt en hoe kunnen die jou het beste vinden? Met Jip heb je een prima sparring partner en adviseur om je plannen te toetsen.

Als persoon is Jip prettig in omgang. Hij is goed bereikbaar, handelt zaken snel af en rekent niets voor kleine klusjes. 

Kortom: misschien kan ik beter niet deze aanbeveling sturen om te voorkomen dat hij door veel bedrijven wordt ontdekt!

Joris Vermaesen, WOET Bosgrond BV, Zwolle

web in your hands