Onenigheid, conflicten, ruzies: wie heeft ze niet op zijn tijd? Als je ervoor kiest (dreigende) conflicten niet te laten sluimeren of te laten escaleren, maar om ze aan te pakken en op te lossen, dan is mediation een goede methode voor jou. Mediation Plus is een multidisciplinair team van MfN-registermediators. De achtergronden van de mediators variĆ«ren van jurist tot rechter-plaatsvervanger en van onderwijskundige tot bedrijfskundige.

Enkele jaren geleden hebben we een website gemaakt voor deze opdrachtgever en nu hebben we deze responsive gemaakt en ook de homepage aangepast. Het ontwerp voor deze site is gemaakt door Fridy Visser. Deze website heeft deze specifiek voor Mediation Plus ontwikkelde functionaliteiten:

  • Een online 'QuickConflictScan' - Deze scan geeft snel een overzichtelijk beeld van wat conflicten voor medewerkers betekenen en de wijze waarop zij momenteel omgaan met conflictgevoelige situaties binnen de organisatie. Medewerkers beantwoorden individueel en digitaal een aantal vragen. De antwoorden worden door ons geanonimiseerd verwerkt in een eindrapport. Dit eindrapport bevat de gemiddelde resultaten van de ingevulde vragenlijsten.
  • De meditors kunnen via de website een digitaal evaluatieformulier uitzetten om feedback te krijgen na een mediation traject. Deze evaluatie kan eventueel anoniem ingevuld worden.

 

web in your hands