WORQSMART is een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat er voor zorgt dat processen soepeler, effectiever en efficiënter verlopen. Met als resultaat: lagere kosten en een hogere kwaliteit. WORQSMART is een web based software tool waarmee uw procedures en formulieren altijd en overal in 2 muisklikken beschikbaar zijn. Het snel en foutloos uitvoeren van processen wordt kinderspel. Bovendien zijn nieuwe medewerkers sneller ingewerkt en blijft kennis behouden.

Inxpact biedt deze dienst samen met Marcel Rooij van Rooij Consultancy aan. Marcel is een specialist op het gebied van kwaliteitsmanagement. Samen met de kennis en ervaring van Inxpact op het gebied van CMS inzet en inrichting komen we tot dit mooie product.

Inxpact ontwierp en produceerde voor de dienst WORQSMART ook de huisstijl en de website.

"Inxpact heeft mij perfect ondersteund bij zowel het realiseren van het nieuwe product WORQSMART als bij het ontwikkelen van de bijbehorende website (worqsmart.nl) en de flyer. Telkens vooraf heldere afspraken, een goede werkvoorbereiding en realisatie conform afspraak. Geen verrassingen achteraf, behalve positieve dan. Een echte meedenker ook! Eigenlijk heb ik nog nooit zo prettig, soepel en effectief met iemand samengewerkt!" - Marcel Rooij, Rooij consultancy

Ontwerp door Inxpact

  • vormgeving template
  • huisstijl
  • flyer / magazine
  • Joomla! CMS
  • samenwerkingsproject
web in your hands