Hoe laat je dromen tot daden komen? Wat maakt dat kracht en kwaliteit écht tot resultaat leiden? Hoe bewaak je de balans tussen richten, inrichten en verrichten?

Karel Jan Voogd adviseert waar optimalisatie mogelijk is. Optimalisatie in strategie, in organisatie-inrichting, in samenwerking, in prestaties, in benutting van aanwezige kwaliteiten, in processen, in persoonlijke groei. Hij schakelt daarbij tussen (het belang van) organisatie, team en individu.

Voor What a Gigh ontwierpen en bouwden we een website. Met het CMS kan Karel Jan eenvoudig een blog bijhouden.

"Het komt niet zo vaak voor dat een creatief iemand ook het vermogen heeft om zaken af te ronden. Bij Jip tref ik die zeldzame combinatie wel aan. Met als gevolg onder meer mijn website (maar kijk maar eens op www.whatagigh.nl). Goede ideeën voor extra toegevoegde waarde, gekoppeld aan gestage voortgang: super! Een professional in marketing en media. Daarnaast heb ik ondervonden dat Jip een uitstekende stok achter de deur is: zonder Jip was er bij mijn eerste lustrum geen site geweest, dankzij Jip is er vanaf het najaar van 2011 een wekelijkse blog. En door onze gezamenlijke betrokkenheid bij maatschappelijke projecten en kennissen heb ik in zijn hart mogen kijken. Van harte aanbevolen!" -  Karel Jan Voogd

Ontwerp door Inxpact | www.whatagigh.nl

  • vormgeving template
  • Joomla! CMS
web in your hands