Jip Jonker | InxpactDe motor achter Inxpact is Jip Jonker (LinkedIn profiel). In de afgelopen jaren stortte hij zich op het effectief inzetten van websites en sociale media om klanten hun (online) doelen te laten behalen.

Voor het helpen bij het onderhoud van de websites van de klanten werkt Tjalline Mars bij Inxpact. Zij zorgt er voor dat de website van onze klanten veilig en goed kunnen blijven draaien.

Inxpact werkt verder samen met collega bedrijven die zich specialiseren in het schrijven van PHP code, maken van database koppelingen, vormgeving, web- en SEO-schrijven of het bouwen van maatwerk extensies en mobiele apps. Hierdoor biedt Inxpact een compleet pakket aan diensten aan op het gebied van internetcommunicatie.

Bij Inxpact spelen service en vertrouwen een essentiële rol. We realiseren ons dat u misschien niet precies weet wat er allemaal mogelijk is en waar kansen liggen. Juist daarin helpen we u verder en denken we met u mee.

Mogen wij de mogelijkheid van het web ook in uw handen leggen?

Inxpact
Belvédèrelaan 285 (Op Google maps)
8043 LX Zwolle
Tel. 038 - 23 02 969
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 05074047
BTW-id: NL001381697B06
Rekeningnummer: NL65 KNAB 0722 7418 55

Leveringsvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ICT~Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.

Download Nederland ICT Voorwaarden 2014 (PDF)