De vindbaarheid van uw website is belangrijk, maar dat gaat niet vanzelf. Wij zorgen ervoor dat de website die we voor u bouwen technisch goed in elkaar zit zodat de informatie door zoekmachines goed te lezen is.

Daarnaast helpen we u graag verder met het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. (SEO – search engine optimization). U kunt van alles doen om uw website te verbeteren voor bepaalde zoekwoorden (on-site optimalisatie) maar vergeet ook het belang van externe links naar je website niet. (off-site optimalisatie). Beide onderdelen zijn voor uw score in Google belangrijk.

Hou er ook rekening meer dat ook factoren als de leeftijd van je website, het aantal bezoekers en hoeveel concurrentie je hebt factoren zijn die bepalen hoe goed je website het doet in de zoekmachines.

En wat vaak vergeten wordt: Voordat u met deze optimalisatie begint moet u goed weten waar potentiële klanten eigenlijk op zoeken. Hier kunt u onderzoek naar doen. Want als u de verkeerde zoekwoorden gebruikt om uw website mee te verbeteren is dat jammer van de tijd en energie.

Mocht u niet goed scoren in de 'normale' zoekresultaten van Google of wilt u toch nog meer aandacht vestigen op je website dan kun je ook overwegen om te adverteren met Google AdWords.