Een fraai vormgegeven website, logo of huisstijl versterkt uw (online) communicatie.

Vormgeving websites

vormgevingU kunt nog zo'n goede webserver en een prachtig CMS tot uw beschikking hebben, maar de eerste indruk wordt bepaald door wat een bezoeker ziet.

Vormgeving krijgt bij Inxpact ruime aandacht. De uitstraling van een website (template) moet uw boodschap zo goed mogelijk ondersteunen. We zorgen dat uw website een uitstraling heeft die bij u past en die aansluit bij wat uw potentiële klanten nodig hebben. Dat is ook één van de belangrijkste reden waarom we niet met standaard CMS templates werken.

We ontwerpen de templates voor websites zelf, of we werken hierin samen met externe vormgevingsbureaus. Bijvoorbeeld als een klant de vormgeving van andere communicatiemiddelen bij een dergelijk bureau heeft ondergebracht. 

In onze portfolio kunt u zien of het ontwerp van een door ons gemaakte website door ons is gemaakt of dat deze afkomstig is van een externe vormgever.

Overige vormgeving

Door onze ervaring met het vormgeven van websites hebben wij ook de mogelijkheid om u op dit gebied meer te bieden. Denk daarbij aan het ontwikkelen van een huisstijl, het maken van een flyer, poster, magazine etc. Maar ook (profiel)afbeeldingen voor sociale media kanalen. Zo bieden wij u een compleet pakket aan communicatiedragers, die elkaar aanvullen en versterken.

Voorbeelden van door Inxpact gemaakte logo's.