Een fraai vormgegeven website, logo, video of huisstijl versterkt uw (online) communicatie.

Vormgeving websites

vormgevingU kunt nog zo'n goede webserver en een prachtig CMS tot uw beschikking hebben, maar de eerste indruk wordt bepaald door wat een bezoeker ziet.

Vormgeving krijgt bij Inxpact ruime aandacht. De uitstraling van een website (template) moet uw boodschap zo goed mogelijk ondersteunen. We werken hierin vaak samen met externe vormgevingsbureaus. Bijvoorbeeld als een klant de vormgeving van andere communicatiemiddelen bij een dergelijk bureau heeft ondergebracht. Ook werken we samen met grafische vormgevers en/of communicatiebureaus die ons inschakelen voor ondersteuning op het gebied van internet communicatie.

Ook wanneer u zelf geen vormgever of communicatiebureau achter de hand heeft kunnen wij er voor zorgen dat uw website een uitstraling heeft die bij u past en die aansluit bij wat uw potentiƫle klanten nodig hebben.

Overige vormgeving

Door onze ervaring met het vormgeven van websites hebben wij ook de mogelijkheid om u op dit gebied meer te bieden. Denk daarbij aan het ontwikkelen van een huisstijl, het maken van een flyer, poster, magazine etc. Maar ook (profiel)afbeeldingen voor sociale media kanalen. Zo bieden wij u een compleet pakket aan communicatiedragers, die elkaar aanvullen en versterken.

Voorbeelden van door Inxpact gemaakte logo's:

liberdrive bramschoon christaschoon debrugnaarherstel prewin avendre nicovanrijn kockmann spread-it parel de haven cabrejou sandor cenergy uhl jonker timbergroup de 10 italrosa harwil zwanite worqsmart metaforus bijsma

Video

Tenslotte hebben wij ruime ervaring in het produceren van (web)video's. Met video kunt u bezoekers meer vertellen omdat websitebezoekers meer tijd willen steken in het kijken van video dan het lezen van teksten.

Video maakt ook een betrouwbare indruk doordat bezoekers een gezicht zien en een stem horen een stem. Bovendien kunt u met een video soms sneller en duidelijker uitleggen wie u bent en wat u doet.

Tenslotte kun je met videobeelden ook gevonden worden in de op-een-na grootste zoekmachine ter wereld: YouTube.

Een paar door Inxpact gemaakte video's:

video kiz  video seo zwolle video 10 mooiste bijbelverhalen

web in your hands