Internet heeft zijn eigen dynamiek. Met de unieke en doelgerichte websites, apps en online applicaties van Inxpact speelt u hier optimaal op in.

Website

Een goede website is essentieel voor uw (online) communicatie. U kunt een website gebruiken als 'online folder', maar u kunt er ook actief klanten mee werven. Dit zorgt voor talloze nieuwe kansen.

Een website weerspiegelt uw organisatie en het is essentieel dat het plaatje klopt. Daarbij is het ontwerp van de website belangrijk, maar ook de indeling en het gebruikersgemak. 

CMS

joomla artikel editorWilt u zelf de content (audio, video, afbeeldingen) op uw website beheren, dan bent u bij Inxpact aan het juiste adres. Uw website beschikt over het professioneel, maar eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem (CMS) Joomla! waarmee u zelf pagina's kunt plaatsen en aanpassen.

Dit zijn de voordelen van het CMS Joomla!:

 • Joomla! is open-source en u betaalt niets voor de software.
 • U betaalt alleen voor het installeren, instellen en onderhouden van het CMS.
 • De software wordt constant verbeterd. Dit gaat bij open source vaak sneller dan bij betaalde ‘gesloten’ software.
 • Zoekt u extra functionaliteit? Voor Joomla! zijn er talloze uitbreidingen. En zit er niets geschikts tussen, dan maken we het voor u op maat.  
 • Een CMS werkt met open standaarden en u kunt eenvoudig overstappen (verhuizen) naar een andere provider, als u dat wilt.

Maatwerk

Er zijn veel extensies beschikbaar die uw website op basis van Joomla! extra mogelijkheden geven. Maar soms zijn uw wensen erg specifiek. Dan is het goed om te weten dat we ook zelfgebouwde extensies toe kunnen voegen.

Apps

mobile platformsMeer dan de helft van alle internetaansluitingen is mobiel en dit aantal neemt alleen maar toe. Hier kunt u op inspelen met apps, voor zowel klanten als intern gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het digitaliseren van formuleren of het efficiënter communiceren met medewerkers. 

Inxpact heeft ruime ervaring met het realiseren van apps en online diensten, en we laten u graag de mogelijkheden zien. Daarbij zijn úw doelen en budget altijd leidend. U krijgt kwaliteit voor de beste prijs. 

Hosting

hostingEen website is een verzameling webpagina's op een op internet aangesloten computer (webserver). Internetters vragen de pagina's via hun eigen computer, tablet of smartphone op. 

Hosting op een betrouwbare server is van onschatbare waarde voor uw zakelijke website, want  het garandeert uw bereikbaarheid en verkleint de kans op aanvallen van hackers.   

Kiest u voor een website van Inxpact, dan kiest u meteen voor betrouwbare hosting: 

 • Inxpact gebruikt eigen (dedicated) webservers
 • De servers zijn geoptimaliseerd voor Joomla!
 • U deelt de webserver uitsluitend met andere betrouwbare en zakelijke Inxpact-klanten 
 • De webservers van Inxpact staan in een datacenter die 24 uur per dag in de gaten wordt gehouden. 
 • De webserver altijd draait met up-to-date software. 
 • We maken dagelijks een back-up van de servers en slaan die op een andere locatie op.
 • We maken gebruik van groene hosting.
 • U heeft één aanspreekpunt, die u altijd kunt bereiken 

Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw website en e-mail altijd bereikbaar zijn. 

Service

Technisch kan Inxpact veel realiseren, maar een succesvolle samenwerking omvat meer dan techniek. Bij ons staat u centraal en dat uit zich in persoonlijk contact, vertrouwen, meedenken en service. Dat zeggen we niet alleen, maar dat maken we volgens onze klanten ook waar. In onze portfolio vindt u referenties van onze klanten.

Meer weten over onze diensten?

Bel voor vrijblijvend advies: 038 23 02 969.

Bekijk ook onze portfolio:

Maatwerk

Het door ons gebruikte CMS Joomla! is erg uitbreidbaar. Er zijn erg veel (gratis of commerciële) extensies die uw website extra mogelijkheden geven. Maar soms zijn uw wensen nóg specifieker. Dan is het goed om te weten dat het CMS ook geschikt is om daar maatwerk extensies aan toe te voegen. Deze toevoegingen kunnen wij volgens uw wensen en specificaties bouwen. Daarmee zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

Ook kan het zijn dat u voor een online applicatie geen CMS nodig heeft. Ook dan kunnen wij u verder helpen met een online applicatie die u helpt uw doel te bereiken.